Friday, October 29, 2010

LLENGUADOC - ROSSELLÓ


Foto Reuters: de Georges Frêche
_______________________________
MOR EL PRESIDENT DEL LLENGUADOC-ROSSELLÓ
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Georges Frêche ha patit una aturada cardíaca
al seu domicili de Montpellier,
el diumenge dia 24-10-2010
_________________________________
24/10/10 22:16 -
Montpeller - ACNemail protegit
______________________________

El president de Llenguadoc-Rosselló des de 2004, Georges Frêche, ha mort aquest diumenge a tres quarts de set del vespre al seu domicili de Montpeller, a conseqüència d'una aturada cardíaca.

Operat diverses vegades, va estar en convalescència durant diverses setmanes poc després de la reelecció, el passat mes de març, arran d'una intervenció quirúrgica al maluc.

Georges Frêche va ser exclòs del Partit Socialista el gener de 2007 després de considerar que hi havia massa jugadors negres a la selecció francesa de futbol.

Abans però, ja va mostrar les seves dots per l'insult quan el 2004, va qualificar els catalans de “conys”, i els Harkis, algerians afins a França, els va titllar d'“infrahumans”.

Durant la passada primavera, Georges Frêche va confessar que el seu únic fracàs polític era el projecte de Regió Septimània, amb el qual pretenia globalitzar la regió, traient-li el component Rosselló.

Aquest projecte va ser rebutjat per una manifestació catalanista de més de 10.000 persones, l'octubre de 2005 a Perpinyà.


====================================
....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home